• Kamis, 30 Juni 2022

14 Contoh Ucapan Waisak Bahasa Jawa untuk Peringati Hari Raya Waisak 2022

- Sabtu, 14 Mei 2022 | 13:00 WIB
14 Contoh Ucapan Waisak Bahasa Jawa (Freepik)
14 Contoh Ucapan Waisak Bahasa Jawa (Freepik)

4. Ngaturaken Sugeng Riyadi Waisak 2022. Sumangga kita ngrayakaken dinten Waisak kanthi suka bungah, tentrem lan rukun.

5. Kawicaksanan Sang Budha ana ing kita. Sugeng dinten Waisak 2565.

Baca Juga: Ikatan Cinta 14 Mei 2022: Tangani Kasus Kecelakaan Andin, Amar Mulai Jatuh Cinta

6. Sugeng dinten Waisak. Muga-muga kesederhanaan Buddha dadi tuladha kanggo nyebarake kabecikan.

7. Cahya Waisak Ngiringi. Selamat Hari Raya Waisak bagi yang merayakan. Wisak lan tentrem rahayu.

8. Mugi katentreman Waisak. Sugeng dinten Waisak 2022.

Baca Juga: Prediksi Skor dan Susunan Pemain Timnas Indonesia U-23 VS Myanmar, Penyisihan Group A SEA Games 2021 Vietnam

9. Wonten ing dinten Waisak 2022 menika, mugi-mugi panjenengan sekeluarga pinaringan katentreman, persatuan, saha kabingahan.

10. Ngaturaken Sugeng Riyadi 2565. Mugi-mugi Sang Buddha, Dharma lan Sangha pinaringan rahayu. Sugeng Waisak 2022.

11. Kabeh nepsu sirna. Mbales dendam wis rampung. Sumangga sami nindakaken piwulang Budha ingkang kebak katresnan lan welas asih. Sugeng Waisak.

Halaman:

Editor: Yoga Pratama

Tags

Artikel Terkait

Terkini

X